Ceremonieel huwelijk

Deze huwelijken vinden vaak plaats op locaties en of op tijdstippen waar men een speciale herinnering aan heeft maar waar officieel niet getrouwd mag worden. Geen probleem, dan kan je kiezen om hier ceremonieel te trouwen.

 

Je kiest er dan voor om op een ander tijdstip voor de wet te trouwen. Dit kan gratis (je betaald dan geen leges) of op budget (bedrag verschilt per gemeente) gebeuren. Je bespaart hier een aanzienlijk deel van kosten (tussen de € 450,= en € 1000,=).

 

De ceremonie zoals in gedachten plan ik samen met jullie alleen het wettelijk stukje heeft dan al plaats gevonden. Als ceremonieel spreker zorg ik ervoor dat jullie speciale wensen, jullie verhaal met volle aandacht en liefde vertaald word naar een mooie plechtigheid. Er zal totaal geen onderscheid zijn met een huwelijk anders dan dat dit uitgebreider en persoonlijker zal zijn.

 

De akte die je bij de gemeente ondertekend en die je NIET mag houden krijg je van mij na afloop als aandenken mee.

 

Renewel Of The Vows

Renewel Of The Vows / herbevestiging van je huwelijk of partnerschap is een mooie gelegenheid om met een speciale ceremonie opnieuw je liefde en geloften naar elkaar toe uit te spreken. Als jullie ceremonieel spreker tekenen we samen jullie levensverhaal op en zorg ik ervoor dat er een bijzonder momentum gecreëerd wordt waar jullie de jaren die nog volgen heerlijk van kunnen genieten.

 

 

€ 495,00 inclusief btw.