Gastenboek

Commentaren: 7
 • #7

  Claudia Claessen (woensdag, 29 mei 2019 21:48)

  Wij waren last minute opzoek naar een trouwambtenaar die onze ceremonie wat intiemer kon maken. En zodoende hebben we in heel kort termijn Mildred bereid gekregen om iets over ons te vertellen. Maar niet wetende dat we zo’n leuk, lief en enthousiaste vrouw hadden gestrikt(geloof me, iedereen wilt zo’n gezellige tante in zijn of haar familie). Mildred heeft echt gesproken vanuit haar hart en passie voor het vak. Ze heeft iedereen geraakt toen het ging over onze overleden dierbare, zonder dat het een tweede uitvaart werd en we hebben keihard gelachen over de grappen die ze maakte over onze karakters. Mildred is een fantastische Babs en heeft onze ceremonie ongelofelijk memorabel gemaakt, waar wij op kunnen terug kijken met een lach en met een traan. Mildred houdt van liefde en van mensen, en wij raden haar iedereen aan!

 • #6

  Saskia en Timothy (maandag, 29 april 2019 20:18)

  Vanaf het moment dat wij met Mildred in gesprek raakten waren we verkocht. Persoonlijk, betrokken en spreken met passie. Origineel ook met de bucketlist opdrachten. Mildred, alvast bedankt voor alles!

 • #5

  Mitalee & Dipak (woensdag, 17 april 2019 09:17)

  Wij hebben Mildred als trouwambtenaar gekozen, omdat zij lekker zichzelf en humoristisch is. Deze punten konden wij heel erg linken aan onszelf. Wij houden van gezelligheid en voelen in ons hart dat Mildred ons de mooiste ceremonie kan geven om onze dag perfect en compleet te maken. Wij verwachten van haar een mooie ceremonie vol humor, professionaliteit en veel interactie met de gasten.

 • #4

  W.H. Groen (dinsdag, 26 juni 2018 19:59)

  Lieve Mildred, je was de trouwambtenaar bij het huwelijk van Paula en Marius op 12 mei jl. en wat heb ik genoten van de manier waarop je de plechtigheid hebt gedaan. Nog nooit heb ik zo'n warme en persoonlijke trouwambtenaar meegemaakt. Je hebt er een onvergetelijke dag van gemaakt. Dank je wel hiervoor. Ik zal je nooit vergeten en je aan iedereen met trouwplannen aanraden. Heel veel succes en liefs van Wil, de moeder van de bruid.

 • #3

  S Hollink (zaterdag, 23 juni 2018 08:37)

  Wij leerden mevrouw Nijhove kennen op de bruiloft van mijn zusje. Zij heeft als Trouwbeambte het bruidspaar en de gasten enorm verrast met haar manier van doen. Wij vonden haar manier ludiek, persoonlijk en vernieuwend.

  Dankjewel voor jou bijzondere bijdrage Mildred, mede hierdoor een fantastische dag geweest.

 • #2

  Gj&ar (dinsdag, 19 juni 2018 13:37)

  Lieve Mil, wat waren Gertjan en ik super blij met jou . Je bent een trouwambtenaar die vanaf dag 1 tot einde ceremonie met je meedenkt en erg betrokken is. We hebben gelachen, Traantje weggepinkt �. mede dankzij jou een dag om nooit te vergeten .. tnx �

 • #1

  Marius & Paula Broedersz (woensdag, 13 juni 2018 21:55)

  Lieve Mildred, wat heb je onze dag onvergetelijk gemaakt! We dachten eerst dat een trouwambtenaar niet zo heel belangrijk was maar niets is minder waar. Jij hebt juist onze dag helemaal gemaakt! Iedereen heeft het over de ceremonie en zelfs de aanwezige mannen hebben het niet droog gehouden. Je hebt zo lief met ons meegedacht en voelde helemaal aan wat wij wilden. Nogmaals heel erg bedankt namens ons alle 4! Dikke kus Marius, Paula, Lois en Max