Over trouwambtenaar Mildred Nijhove

Al jaren was het een stille wens van mij om trouwambtenaar te zijn.
De reden waarom?

 

Ik houd van mensen, ik houd van het leven, van verhalen horen en vertellen, ik houd van taal maar bovenal houd ik van de liefde. Dat klinkt misschien heel zoetsappig, maar dat is het niet.

 

De verbinding tussen mensen op alle fronten en vlakken is voor mij zeer belangrijk. Relaties tussen ouders, ouders en kind, broers, zussen, nichten, neven, tantes, ooms en dierbare vrienden draagt bij aan het gevoel er te mogen zijn, te bestaan en het allerbelangrijkste: ertoe te doen. Komend uit een gemengde achtergrond met een zeer hechte familieband heeft mij geleerd hoe belangrijk het krijgen, hebben, vieren en delen van de liefde is.

 

Het leven is onvoorspelbaar en ik ben een groot voorstander van al het goede uit het leven halen. Omdat je nooit weet wat er op je pad komt. Maak er zoveel mogelijk een feestje van, zodat je een goede solide basis hebt om je door de zware tijden heen te loodsen.

 

Daarnaast is hoog kwalitatief werk afleveren mijn stokpaardje. Ik hou niet van standaard want ieder mens is uniek. Naar jullie verhaal luisteren en daar de juiste bezegeling van jullie huwelijk bij vinden is een uitdaging die ik graag aanga. Creatief, vernieuwend, met passie, een lach en een traan, respectvol maar ook met evenwicht en balans zorg ik voor een fantastische onvergetelijke dag. En natuurlijk neem ik alle dierbaren hierin in mee. Alle eigenzinnige karaktereigenschappen van zowel het  bruidspaar als de aanwezige gasten die jullie meer dan dierbaar zijn kunnen in de speech / ceremonie verwerkt worden. Tijd om een tukje te doen of een gapende gast te zijn is niet mogelijk.